telefoonnummer

00 31 (0) 631708628

email

karinschluter@gmail.com

open

Op Afspraak

EnergySoma Healing sessies zijn koesterend en ondersteunend.  Je ervaart blijdschap en diepe rust. Je opent je voor jouw veranderende energie.

karinschluterhealingWanneer je echt gezien wordt in jouw totaliteit: je lichaam, je ziel, je energie en je spirit, je verleden en je nu dan vindt er diepe healing plaats. Wanneer je dit ervaren hebt voel je je bevrijd en vrij te zijn in wie je bent. Dit moment zal je je herinneren in je spirit en je hart, je ‘gut’ zal zich dit herinneren en dan merk je dat de healing van het verleden en het Nu kan gaan beginnen. Het zit in jou…

Ben je benieuwd hoe het is om je zelf te zien en je te voelen stralen van binnen uit? Wil je je weer sterk voelen in jezelf, weer stevig in je eigen energie staan? Heb je last van je lijf, doet het niet wat jij wil? Tijdens een EnergySoma Healing kom je in contact met je ziel en dat voelt goed!

Maak hier een afspraak per email voor een EnergySoma Healing of lees meer over het healing werk hieronder:

Een EnergySoma Healing helpt je de balans in je energie te herstellen. Lees hier hoe een cliënt onlangs de healing ervoer:
…op een gegeven moment werd alles ruim en oneindig; ik zag jou, jij mij en ik zag ook, dat er geen verschil was in die oneindigheid, alles werd één, zonder oordeel… Elke keer, als ik terug denk aan de healing, krijg ik een heel speciaal gevoel, van ‘heel’ zijn, ondanks alles….”  Meer hier

Van 1997 tot 2015 werkte en woonde ik in Glastonbury – het hart chakra van de aarde – waar ik EnergySoma Healing sessies gaf voor de internationale vaste en bezoekende community. Nu doe ik mijn healingwerk in Nederland gevormd en gekneed door mijn Avalonian ervaringen.

Ervaringen van enkele cliënten:
“Tijdens de behandeling voelde het alsof er gouden honing in mijn lichaam werd gegoten” – “Na mijn ‘val’ heb je me echt geholpen om weer op te staan en de behandelingen waren geweldig… voor zowel mijn knie als schouder…” – “Na de healing voelde ik me niet alleen fysiek verkwikt door haar behandeling, maar ook emotioneel getroost en aangemoedigd om mijn inzet en energie te steken in de plannen die ik voor ogen had. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen”.

Voor informatie en afspraken in Koekange bel/SMS 0649708628 of stuur een email.