telefoonnummer

00 31 (0)6 49708628

email

karinschluter@gmail.com

Op Afspraak

Kies ervoor om een LoveLetter te ontvangen in combinatie met één afstand EnergySoma Healing, dan ben je verzekerd van een liefdevolle connectie, van twee helende emails met taal recht uit het liefdevolle hart, van ziel tot ziel.

In ons eerste contact nodig ik je uit om op te schrijven waarom je een reading en een healing wilt hebben. Wat is je pijn, je verdriet, je eenzaamheid, het onbegrip, waar zit je oud-zeer. Misschien wil je je zelf kunnen vergeven en wil je weer vrede voelen! Laat mij je schrijven vanuit Universele Liefde, geïnspireerd door Het Grote.

Maak een afspraak hier en ik schrijf je terug met de data voor de reading en healing. Het hele proces duurt twee dagen.

Loveletter & Energysoma Healing (afstand): €119

EnergySoma Healing sessies zijn koesterend en ondersteunend.  Je ervaart blijdschap en diepe rust. Je opent je voor jouw veranderende energie.

karinschluterhealingWanneer je je totaliteit zelf kan zien en voelen tijdens een sessie: je lichaam, je ziel, je energie en je spirit, je verleden en je nu dan vindt er diepe healing plaats. Wanneer je dit ervaren hebt voel je je bevrijd en vrij te zijn in wie je bent. Dit moment zal je je herinneren in je spirit en je hart, je ‘gut’ zal zich dit herinneren en dan merk je dat de healing van het verleden en het Nu kan gaan beginnen. Het zit in jou.

Aan bod komen o.a. :

  • Hands-on-healing of Afstands Healing (in combinatie met LoveLetter)
  • Golden DNA healing
  • Kleur healing
  • Natuurelement healing

Ben je benieuwd hoe het is om je zelf te zien en je te voelen stralen van binnen uit? Wil je je weer sterk voelen in jezelf, weer stevig in je eigen energie staan? Heb je last van je lijf, doet het niet wat jij wilt? Tijdens de EnergySoma Healing sessies kom je in contact met je ziel en dat voelt goed, je kan weer vooruit.

Maak hier een afspraak per email voor twee  EnergySoma Healing sessies bij mij thuis in Drenthe.

2x EnergySoma Healing sessies in Koekange: €139
of
Een LoveLetter (reading) en een EnergySoma Healing op afstand: €119