Energie Soma Alignment

Wat is je pijn, je verdriet, je eenzaamheid, het onbegrip, waar zit je oud zeer? Wil je je zelf kunnen vergeven en wil je weer vrede voelen? 

Schrijf me wat je wakker houdt ‘s nachts.

In ons eerste contact nodig ik je uit om op te schrijven waarom je een Alignment wilt hebben. Daarna spreken we een datum en tijd af, ik stuur je een email met wat je kunt verwachten en als we dat alles geregeld hebben ga ik voor je aan de slag. Ik werk exclusief voor jou en je situatie.

Tijdens deze afstand sessie werk ik met het Golden DNA principe, natuur elementen, kleuren en een op jou afgestemde visuele indruk. Ook maak ik een stenen legging waar alle elementen samen komen. Ik stuur je een foto van deze legging in mijn verslag.

Afstandswerk: Hoe werkt dat?

Alles wat leeft, planten, dieren en wij mensen ook, heeft een energieveld, een aura om zich heen, waarmee we elkaar (aan)raken, samenkomen. Wij kunnen ons verbinden met onze aura (wees maar even stil en stel je voor dat je in een energie bubbel zit, ga nu even verder en zie dat die bubbel tot ver buiten je strekt, je zal merken dat je een verschil in je lijf, je wezen voelt). Met jouw toestemming maak ik tijdens een ESA-sessie verbinding met jouw energie om je te ondersteunen,in je zelfhelend vermogen zodat jij je optimaal kan gaan bewegen in je wereld

 Je krijgt na de afstand-alignment een verslag per email met alle details over jouw Energy Soma Alignment sessie.

Als dit je aanspreekt maak je hier contact met mij en beginnen we de conversatie.

Afstands Energy Soma Alignment : €60

Een Energy Soma Alignment vervangt geen fysieke of mentale medische behandelingen.