telefoonnummer

00 31 (0) 631708628

email

karinschluter@gmail.com

open

Op Afspraak

Diep van binnen herinnert iedereen zich hoe het is om geboren te zijn en voor het eerst vastgehouden te worden. Liefdevolle armen van Moeder, Vader (al geboren zijndan niet verwant) die je omarmen en je in je volheid zien. Die herinnering blijft in je wezen, die herinnering vervaagt, die herinnering zinkt diep en vervolgens nestelt ze zich in het bezinksel van je leven.

Maar het is er nog steeds. Het is er nog steeds.

Reik uit naar, en claim die liefde weer. Dat kan je doen door te kijken in de ogen van de mensen van wie je houdt, dat pure ‘je zien’ is er voor jou en het is er om je zelf in te verliezen. Hou handen vast. Worden gewiegd, gekoesterd. Wieg. Koester. Liefde, het is er. Je maakt er deel van uit, je bènt het.

We hebben allemaal armen nodig die ons vasthouden of ons beschermen. Die armen zijn er en de onze zijn er ook voor anderen. Dat contact, het gevoel van huid op huid hebben we nodig, ook als dat een handdruk of een knuffel is met drie kussen op de wang. Het is allemaal healing.

Ik ben blij dat ik mijn healingsessies heb veranderd – dat gebeurd altijd, mijn eerste lessen waren 20 jaar geleden. Het is dynamisch, het bereikt lagen die vergeten zijn of waarvan gedacht werd dat ze niet te bereiken waren.

Tijdens een healing sessie zie ik je, ik zie je ziel, ik kijk in je ogen, ik doe een energetische healing, en daarna leg ik mijn handen op je hoofd en ontstaat er diepe onspanning waardoor je je dieper kunt verbinden met die oude liefde, de liefde waarmee je op deze aarde gekomen bent. Je ziet jezelf, je ziet de ander, je ziet de situaties waar in je je begeeft, je voelt dat al die situaties in je leven ingebed zijn door die liefde.

Dit gevoel brengt je een eind verder op je weg. Je wordt rustiger, je voelt je heel. Dan is er pure vreugde, is er stralende liefde, stralend uit elke porie. De diep begraven liefde van de eerste momenten in dit leven worden hervonden in het nu.

Het is wonderbaarlijke liefde,

Karin
www.avalon.co.nl/energysoma-healing

Recommended Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.