telefoonnummer

00 31 (0) 631708628

email

karinschluter@gmail.com

open

Op Afspraak

Karin Schluter geeft EnergySoma Healing sessies en de on-line Personal karinschluter.nlHealing Week. Zij is opgeleid tot spiritual healer door Patricia MacManaway in Schotland in 1998. Karin heeft van 1997 tot en met 2015 gewoond en gewerkt in haar healing en -reading praktijk in Glastonbury, Verenigd Koningrijk. Karin spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

In 1989 is Karin geïnitieerd in Krya Yoga. Zij is een Deep Awake Wisdom Teacher (Deep Gazing) via Tim Freke.  Inmiddels heeft zij ook de training Noord Europees Sjamanisme (Vrouw van de Wegen) met Linda Wormhoudt afgerond. Karin is in service voor The Labyrinth Society als één van hun Energy Keepers, deze groep werkt met afstands healing wereld wijd. Zij volgt de drie-jarige training aan de Academie voor Mediumship in Naarden bij José Gosschalk en Karel Besseling.

Zij is oud-bestuurslid van de Chalice Well and Gardens in Glastonbury en mede-oprichter van  The Labyrinth Society in de Verenigde Staten.

Karin heeft workshops en trainingen in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten gegeven. Zij richt zich nu voornamelijk op haar healing werk in Koekange, Drenthe.

Karin heeft 12 jaar jaarlijks workshops gegeven aan de eerste leergang van de Fellowships of the Spirit seminarie en is Spiritual Devotional Counsellor of the Fellowships of the Spirit, LilyDale, Buffalo, New York.   Samen met haar man Sig Lonegren maakt zij deel uit van The Geomancy Group, een groep internationale geomanten die op gezette tijden bijeen komen in het Verenigd Koninkrijk om werkervaring uit te wisselen, kennis op te doen en te genieten van een ‘wee dram whiskey!

Karin en Sig zijn sinds 1997 samen en hebben vijf kinderen en zes kleinkinderen.