telefoonnummer

00 31 (0)6 49708628

email

karinschluter@gmail.com

Op Afspraak

“Healing is een manier van Leven” – “Healing is a way of Life”

Ik ben mijn welzijns reis begonnen toen ik werd opgeleid tot karinschluter.nlspiritual healer door Patricia MacManaway in Schotland in 1998. Ik was toen al verhuisd naar Glastonbury (van 1997 tot en met 2015 daar gewoond en gewerkt) en heb daarna al snel  mijn schilderstudio omgetoverd tot healing en -reading studio.

In 1989 ben ik geïnitieerd in Krya Yoga. In 2007 ben ik afgestudeerd Holistisch Massage Therapy aan het Yeovil College in Somerset, UK. Ik ben een Deep Awake Wisdom Teacher (Deep Gazing) via Tim Freke.  Inmiddels heb ik  ook de training Noord Europees Sjamanisme (Vrouw van de Wegen) met Linda Wormhoudt afgerond. Ik ben in service voor The Labyrinth Society als één van hun Energy Keepers, deze groep werkt met afstands healing wereld wijd. Ik volg nu de drie-jarige training aan de Academie voor Mediumship in Naarden bij José Gosschalk en Karel Besseling.

In 1998 was ik mede-oprichter van  The Labyrinth Society in de Verenigde Staten.Van 2010 tot 2015 was ik bestuurslid van de Chalice Well and Gardens in Glastonbury

Ik gaf en geef workshops en trainingen in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten. Ik richt mij nu voornamelijk op mijn afstands healing en reading werk in Koekange, Drenthe hoewel een healing cursus in de maak is!

12 jaar lang heb ik healing en intuïtie ontwikkeling workshops gegeven aan de eerste leergang van de Fellowships of the Spirit seminarie, en ik ben een Spiritual Counsellor of the Fellowships of the Spirit, LilyDale, Buffalo, New York.   Samen met mijn man Sig Lonegren maak ik deel uit van The Geomancy Group, een groep internationale geomanten die op gezette tijden bijeen komen in het Verenigd Koninkrijk om werkervaring uit te wisselen, kennis op te doen en te genieten van een ‘wee dram whiskey!

Vanaf jongs af aan heb ik bijzondere eenheids ervaringen gehad die mij gevormd hebben, ik leef en werk vanuit die ervaringen.

Ik speek vloeiend Engels en Nederlands.