Persoonlijke ESA Week

Ik nodig je uit voor on-line individuele transformerende sessies: de Personal ESA Week. Een serie van vijf Energy Soma Alignment sessies gedurende vijf dagen, inclusief een reading en een unieke visualisatie afgestemd op jouw specifieke behoeften.

We beginnen met een gratis on-line gesprek om je vragen over de Personal ESA Week te beantwoorden. Ik leg uit hoe ik deze week werk en samen bepalen we waar jij en ik deze week aan werken.

Lees hier een testimonial over een ervaring met Personal ESA Week

Reserveer hier je plek voor een gratis gesprek

Onze week samen verloopt als volgt:
Dag 1
–     Gesprek en een afstands reading per e-mail
Dag 2 –     Verwerk de reading en maak kennis met de voor jou gemaakte visualisatie
Dag 3-7 –  Dagelijkse afstands healing, dagelijkse correspondentie en een “slot-email” om het proces af te sluiten.

Wat is afstandshealing?

Tijdens een afstandshealing wordt helende energie door tijd en ruimte heen overgebracht. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn om de healing te ontvangen.

De afstands sessies gebeuren op een door ons afgesproken tijdstip. Ik werk tijdens kantooruren en in de avonden. Je kan gewoon blijven werken.  In de avonden (en soms in het weekend) kan je even gaan liggen, rustig lezen of mediteren tijdens de ESA sessies.

Deze week is een intensieve week, waar je geinspireerd wordt door de visualisatie en het energie werk en je de zin van het leven weer begrijpt en je zelfhelend vermogen aangestuurd wordt. Het is een fijne week waarin je plezier voelt voor je dagelijkse leven, je nacht (- en dagdromen!) komen tot leven, je voelt dat je stappen gaat zetten om optimaal te groeien, hou oud je ook bent.

Klanten hebben mijn werk omschreven als:

Diep ondersteunend, helderheid brengend, echt transformerend, het ervaren om meer energie te hebben.

Als het bovenstaande je aanspreekt, zend dan een berichtje om je gratis gesprek te regelen.

Persoonlijke ESA Week: €180,-

Contact

Email: karinschluter@gmail.com

Telefoon: 0649708628

Adres: Lonegren Koekange, Drenthe, The Netherlands 

 

Recent blog

Vloeiend

Ik liep op Barr Hill in Vermont, USA en op mijn pad zag ik de aarde. Er was rots en zand. Beiden steen, beiden aarde. De steen en het zand samen geplooid nu, ooit ontstaan door het samensmelten van stoffen, in onze ogen gevormd door gewelddadige bewegingen. En nu op...

Licht

“Ik stond met mijn rode regenlaarsjes te prutten met een stokje in het beekje dat over boszand stroomde. Ik zag mijn laarsjes, ik zag mijn hand, het stokje, de minuscule kiezeltjes in het zand. In dat moment smolt mijn wereld ineen. Ik werd één met mijn wereld. Ik...

Het Diepe

Ik werd in het diepe gegooid. Mijn tweede dag van de Spiritual Healing training bij Patricia MacManaway in Fife, Schotland, was volgepland met haar behandelingen. Ze liep tegen de tachtig en had volle werkdagen. Een eindeloze stroom mensen en dieren kwamen naar haar...

Socialmedia