telefoonnummer

00 31 (0)6 49708628

email

karinschluter@gmail.com

Op Afspraak

Persoonlijke Healing Week: Een week van transformerende EnergySoma Healing exclusief voor jou.

Ik nodig je uit voor on-line exclusieve transformerende sessies: de Persoonlijke Healing Week. Een individuele serie van vijf-afstands EnergySoma Healing sessies gedurende vijf dagen inclusief een reading en een unieke visualisatie, afgestemd op je specifieke behoeften.karinschluter.nl

We beginnen met een (gratis) gesprek (on-line) om je vragen over de Persoonlijke Healing Week te beantwoorden. Ik leg uit hoe deze week in je leven kan passen en we identificeren waarom je deze diepe, persoonlijke healing wilt.

Dit is het moment waarop je besluit of je deelneemt aan de Persoonlijke Healing Week, je laat het me weten in een email aan mij. Als je voelt dat je deze helende ervaring wilt hebben en ‘ja’ zegt, dan schrijf ik je reading met daarin je gepersonaliseerde visualisatie en leg uit hoe ik verder te werk ga. Deze Reading en Visualisatie is onze leidraad voor je Personal Healing Week.

Lees hier een testimonial over een ervaring met Persoonlijke Healing Week

Reserveer hier je plek voor een gratis gesprek

Onze Week Samen zal als volgt verlopen:
Dag 1
–     Gesprek (zie hierboven) en een afstands reading per e-mail
Dag 2 –     Absorbeer de reading en maak kennis met je gepersonaliseerde visualisatie (maakt deel uit van de reading)
Dag 3-7 –  Dagelijkse EnergySoma Healing, dagelijkse correspondentie en een email om het proces af te sluiten.

Wat is afstandshealing?

Afstandshealing is elke vorm van helende energie die in de loop van de tijd en de ruimte wordt verzonden (of overgebracht) en die wordt ontvangen en een helende werking heeft op de ontvanger. Je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn om de healing te ontvangen. Afstandshealing vindt plaats wanneer de communicatie tussen de energy healer en de ontvanger plaatsvindt via het universele energieveld in plaats van via aanraking. Dit gebeurt op een bepaald, door jou en mij afgesproken tijdstip.

Deze vorm van healing is even effectief als een hands-on healing, omdat mijn focus ligt op het energielichaam en dit zal ook je aangeboren zelf-helende proces in gang zetten. Uiteindelijk ben je je eigen genezer. Ik ben de energiegids.

Hoe wordt afstandshealing uitgevoerd?

Op het afgesproken moment breng ik mij 40 minuten in een meditatieve staat van pure, doelgerichte intentie om je welzijn te verbeteren. Naarmate de informatie naar boven komt, word ik me bewust van hoe je je energieën het beste kunt harmoniseren en in evenwicht kunt brengen. Door je eigen aangeboren wijsheid, zul je de trillingen ontvangen die naar je worden overgebracht.

De komende vijf dagen besteed ik 40 minuten per dag met mijn volledige aandacht voor jou en je specifieke aandachtspunten.

Elke dag maak ik via e-mail een kort verslag van wat er die dag is veranderd in het beeld van de visualisatie en de energie in en om je heen. Ik kijk uit naar jouw feedback over je dag, zodat ik dat met me mee kan nemen naar de volgende 40 minuten durende healing sessie.

De voordelen van afstandshealing

* Je ontspant je in de comfort van je eigen huis.
* Je ontvangt energy healing terwijl je slaapt of terwijl je je dagelijkse routines uitvoert.
* Je kiest ervoor om ook in meditatie te gaan of op het afgesproken tijdstip.
* Je ervaart emotionele en innerlijke vrede, je voelt je positief.
* Je kan een verbeterde verbinding voelen met universele energie.
* Je kan een hoger niveau van duidelijkheid in je leven ontvangen.
* Je kunt gemakkelijker spanning in je fysieke lichaam loslaten.

Klanten hebben mijn werk omschreven als:

Diep ondersteunend, helderheid brengend, echt transformerend, het ervaren om meer energie te hebben.

Als het bovenstaande je aanspreekt, zend een berichtje om je GRATIS gesprek te regelen, om vragen over het proces te stellen en om je exclusieve transformerende Persoonlijke Healing Week te plannen!

De Persoonlijke Healing Week: €349